Ons team

Xander Schurink
Xander Schurink
Director
Xander heeft uitgebreide ervaring in de zorgmarkt en medisch inhoudelijke kennis. Hij heeft aan meerdere kanten van de tafel gezeten in de zorg en is hierdoor goed bekend met actuale thema's en de besluitvormingsprocessen. Zijn werkzaamheden voor de Farma- en Health/IT bedrijven hebben Xander een diep inzicht gegeven in de dynamiek en de uitdagingen van de zorgmarkt. Door twee ingrijpende ervaringen met trombose in zijn privé-situatie is Xander gedreven om met Hestia de best mogelijke zorg te organiseren.
Paul Bijleveld
Paul Bijleveld
Director
Paul heeft meer dan 30 jaar ervaring als financier en ondernemer. Hij werkte voor gerenommeerde financiële instellingen en was in die tijd als adviseur betrokken bij fusies en overnames, beursgangen en andere finance transacties. Hierna heeft hij verschillende consultancy en financieringspraktijken opgezet in Afrika en Nederland. Hij is de laatste jaren actief met het bedenken, opzetten en uitvoeren van IT-concepten binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Binnen Hestia is Paul verantwoordelijk voor het algemeen management en de financiën van het bedrijf.
Manon Ganzeboom
Manon Ganzeboom
Quality Management
Manon is klinisch chemisch analist en analytisch chemisch farmaceut. Vanuit deze expertise is Manon verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van onze diensten en producten. Daarnaast werkt Manon nauw samen met onze medisch specialisten en is daarmee de liaison tussen de medische staf en de directie.
Saron Grave
Saron Grave
Software development
Saron zorgt ervoor dat de software ontwikkeling optimaal verloopt. Vanuit zijn achtergrond in de Informatica stuurt hij het development team inhoudelijk aan. Saron is verantwoordelijk voor het in de lucht houden van onze software en het stroomlijnen van het ontwikkelproces.
Jelmer Ouwerkerk
Jelmer Ouwerkerk
Strategy
Jelmer is actief binnen de gezondheidszorg en IT. Hij volgt als trendwatcher deze markten en werkt continu aan nieuwe ideeën en proposities. Jelmer is al jaren actief binnen de IT- en Healthcare in diverse senior managementrollen voor het ontwerpen van vernieuwende healthcare-concepten en het formuleren en realiseren van groeistrategieën.
Robin Verheijen
Robin Verheijen
IT Service Delivery
Robin is al jaren actief in de zorgmarkt, vanuit zijn achtergrond in de IT-sector is hij continu op zoek naar optimalisaties middels IT. Het analyseren van de huidige processen met daarbij het inventariseren van de behoeften vanuit de markt resulteren in een nieuw concept. Dit concept moet uitgewerkt worden tot een propositie, hierin komt zijn rol voornamelijk naar voren.